I dit TV i aften

'Joy for two' for one

sex-and-the-city-opening-credits-carrie-bradshaw-14407403-1064-800

– What did you do last night? – A movie.
– With who? – Myself.
– On date night?

Der er sikkert mange af jer, der husker denne dialog mellem Charlotte og Carrie. I afsnittet af Sex & the City, hvor Charlotte bliver meget chokeret over, at Carrie har været en tur i biografen alene. og så ‘On date night?’. Nu er Charlotte nok også en lille smule mere konservativ end jeg selv, men jeg nyder faktisk engang imellem at tage i biografen kun i mit eget selskab.

Noget jeg gjorde så sent som i søndags, da jeg ikke lige kunne støve nogen op, der havde tid til at se Inside Llewyn Davis. Nogen gange er det rart at kunne lade egne tanker være egne tanker, særligt lige når man kommer ud af biografen. Bare slendre hjem fra Empire i den kølige aftenluft og imens danne sig et indtryk af filmen.

Er det bare mig?

Foto credit: frame grab fra SATC

  

3 kommentarer

 • Pernille S

  Jeg var alene i biffen for et par år siden, en lørdag eftermiddag, for at se “Midnight in Paris”. Og det var simpelthen sådan en hyggelig oplevelse at jeg har tænkt på at gøre det mange gange siden – af en eller anden årsag er jeg bar dårlig til at finde tid til det. MEN nu VIL genoptage det! :) For ja, man får bare lov til at forsvinde ind i sin egen verden, med sine egne tanker og “følelser” for filmen, mens man kan nyde “efterfølelsen” efter en god film, for sig selv på vejen hjem.
  Det handler selvfølgelig om at vælge en film, som man kan tåle at se alene – så i stil med, når jeg ser film alene derhjemme, vil jeg gå langt uden om gysere og slemt sørgelige film. Men film som “Grand Budapest Hotel” eller “De Urørlige” eller netop en som “Midnight in Paris” kan sagtens klare en “bio date med mig selv” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, Pernille, det er nemlig lige den der følelse af, at man har tid til at fordøje filmen for sig selv, som jeg så godt kan lide. Selvfølgelig er det rigtig hyggeligt at gå i biffen med vennerne, men engang imellem kan man godt lige tage en solo-tur. Mvh Sissel / Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  OG der er det plus ved at gå i biffen, at man ikke liiige kan tjekke telefonen for sms’er, instagram eller facebook – hvilket jeg ind i mellem er dårlig til, når jeg sidder alene derhjemme og skal se en film…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften