Matthew, Leo og alle de andre rødder!

Ugens Girl Crush: Meryl Streep

MCDDEWE FE084

Foto credit: The Devil Wears Prada (2006)

Der er ingen tvivl om, at der findes umådeligt mange virkelig dygtige skuespillerinder. Jeg har dog altid synes, at Meryl Streep er en af de helt store. Som hun igen fik fastslået, da hun var på besøg hos Ellen DeGeneres og leverede dette lille show.

Jeg har før indrømmet, at The Devil Wears Prada er en af de chick flicks, jeg har set allerflest gange. Her gør Streep et eminent job som den dominerende dragekvinde og modedronning med pondus, Miranda Priestly.

out-of-africa-1989-04-gFoto credit: Out of Africa (1985)

Udover hendes skuespiltalent og bredden af rollen hun har spillet, kan man jo også kun beundre hende for, hvor godt hun holder sig i en alder af 64 år.

Jeg så for nyligt Julie & Julia, en film jeg på ingen måde havde forventet noget af, men også her skinnede Meryl fuldstændig igennem som den underfundige, madglade Julia Child. Listen er lang. I Jernladyen som Margaret Thatcher, hvor hun udelukkende bærer en ellers lidt lunken film. I Woody Allens Manhattan som ekskonen Jill (se lige dét hår!).

Hvad er jeres yndlings Meryl Streep film?

black-and-white-gif-hair-manhattan-meryl-streep-Favim.com-237617 Foto credit: via

4 kommentarer

 • Lise Overgaard

  Klart Broerne i Madison County !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Hun er også skøn i Mamma Mia! Ellers er det bare filmen, der er fantastisk :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg synes også, at hun er fabelagtig i The Devil Wears Prada, som er en af mine favorit tøse-film :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, jeg synes simpelthen bare hun er så skøn og har lavet SÅ mange gode film… Sophie’s Choice går lige under huden. Hun er igen “romantisk komedie”-skøn i It’s Complicated(ligesom i The Devil Wears Prada… Jeg har nok set dem lige mange gange – sammen med Julie & Julia). Og så bare en fin og velspillet rolle i The Hours. Og så i The Deer Hunter, hvor hun bare matcher Robert De Niro så godt… Og så alle de andre… ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matthew, Leo og alle de andre rødder!