Ellen Page er sej!

Throwback Thursday: serier fra vores barndom

tumblr_l2qcqgADhc1qa2rc1o1_1280Foto credit: via

I dag er internettet og diverse VOD-tjenester en utømmelig kilde til underholdning. Vi kan altid lige se et afsnit til af yndlingsserien. Og et til. Lige når det passer os.

Det fik mig til at tænke tilbage på, da vi var børn, hvor det var de få TV-kanaler, man nu engang havde, man måtte rette sig ind efter. Åh nostalgi! Hvor man gik og ventede på at klokken skulle blive 15 nul dut og yndlingsserien gik i gang.

En af de serier jeg var særlig vild med var Are you afraid of the dark? Serien omhandlede en gruppe teenagere, “The Midnight Society”, der mødtes hver uge på en hemmelig location i nattens mulm og mørke. Ude i skoven, samlet om et bål, skiftedes de til at fortælle en uhyggelig historie. Genkender I den unge knøs på billedet ovenover? Ja, det er da vores alle sammen hr. Gosling i en meget ung udgave. Han spillede såmænd med i et af afsnittene (I kan se det, og fnise lidt af ham, lige her). Ja, man skal jo starte et sted, og der er sikkert mange der er glade for, at han gik skuespillervejen, ikke sandt?;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellen Page er sej!