Aftenens film i dit tv: Boogie Nights

#dontsayrachel

friends

Okay, man skal nok have set rimelig mange (som i alle) afsnit af Venner for at synes dette her er sjovt. På Buzzfeed har man leget lidt med tanken om, hvordan man ville have brugt hashtags på skærmen under Venner, hvis Twitter havde eksisteret dengang (er vi så gamle??)

I øvrigt er det vildt som brugen af hashtags under tv-serier vinder frem i USA . Der er vi stadig bagud i Danmark, hvor de “kun” bliver brugt under dokumentarer og shows som X Factor.

frineds2 friends 3

Se resten her.

 

Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

  • Trine Grue

    Jeg synes egentlig dansk tv bliver bedre og bedre til at bruge hashtags ret fornuftigt. Især en kanal som DR3 bruger det enormt fornuftigt og – uden at vide det – tror jeg de har ret gode resultater med det :-) Desuden er folk på Twitter ret ferme til selv at finde på hashtags som flere serier så tager til sig løbende. Eksempler fra DR3 er eksempelvis #bøssestudier, #xgamesdk og #frostgun eller det program I så vidt jeg husker også selv nævnte med #smertepådr3 ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det synes jeg også Trine. Jeg har bare ikke set det blive brugt på fiktion herhjemme endnu. Og jeg ved heller ikke om jeg egentlig er tilhænger af det. Det kræver jo ikke det store at skrive #arvingerne for eksempel :-). KH Stine

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenens film i dit tv: Boogie Nights