I dit TV i aften: Boy A

Mandebattle! George, Ryan eller Robert?

Hvis I læste interviewet med os på ALT for damerne for et par uger siden, kunne I blandt andet erfare, hvilken skuespiller, vi hver især syntes, har været den lækreste på filmlærredet i tidens løb. Sissel sværger til Clooney, Stine til Gosling og jeg selv til Redford back in the days.

Hvis I nu KUN måtte vælge et af de tre, klappevenlige mandfolk, hvem er I så mest til?!

imageimage

image

Læs i øvrigt hele ALT for damerne-interviewet med os her!

8 kommentarer

 • Katrine

  Jeg er helt sikkert med på Gosling! Men de andre er da heller ikke værst…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Troede aldrig jeg skulle skrive det, men i denne sammenhæng er jeg klart på team Robert! Bare ærgerligt han senere er blevet så flødebollet, men en lækker ung mand, det var han sgu med de kæber og det blik!
  De andre gør ikke noget ved mig, Clooney for glat og Gosling har jeg simpelthen aldrig syntes er super lækker eller endda charmerende – please dont shoot me.
  Jeg er på Eric Bana, Daniel Craig og Brad Pitt – og jo åbenbart også den famøse Robert Redford :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ryan Gosling har en stort plads i mit hjerte – så ingen tvivl der!
  Men jeg må indrømme, at Robert faktisk gør det ret godt som ung.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • George Clooney har en specielt plads i mit hjerte. Efter gennem min barndom at have set hele Skadestuen i TV (med min mor), hvor han jo er en usædvanlig sød lækkerbisken af en børnelæge(læser selv medicin, så har nok et blødt punkt dér), så synes jeg bare altid han har glimtet i øjet – uanset hvilken rolle og hvilken tilstand og udseende og alt det der. Men de andre er også meget, meget søde at se på jo…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er klart Robert Redford sucker. Er SÅ vild med ham. Savle savle.
  Er der den ultimative mest sexede skuespiller ever :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er helt klart Mr. Clooney. Han bliver altså kun bedre med årene :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MB1658

  Robert, om ikke andet så i hvertfald i hans første 60 år (er manden virkelig snart 80år??)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  RYAN GOSLING … MUMS ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften: Boy A