Anbefaling: Prisoners!

6. december: Crush på Coppola

Sofia-Coppola-The-Virgin-Suicides-1999-2-1024x881Sofia Coppola instruerer Kirsten Dunst i debutspillefilmen The Virgin Suicides (1999)

Bag 6. decembers kalenderlåge gemmer der sig en tilbagevenden til vores Girl Crush fredage! Nemlig med min lille beundring for Sofia Coppola. Tidligere i år kom Sofias seneste film The Bling Ring i biograferne. En film jeg havde set frem til, men som ikke er det bedste jeg har set fra hendes hånd (som I kan læse her). Ikke desto mindre har jeg stadig et gedigent girl crush på frk. Coppola, der efter min mening laver nogen virkelig fine film.

o-LOST-IN-TRANSLATION-facebookYndlings Bill Murray og Scarlett Johansson i Lost in translation (2003)

I hendes første film, The Virgin Suicides, bygger hun en helt særlig nærmest poetisk stemning op omkring en ellers gængs historie om teenagetidens trængsler. En anden favorit er Lost in Translation, der ud over at have min yndling blandt mandlige skuespillere, Bill Murray, på rollelisten også har en virkelig fin, subtil humor.

Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme Marie Antoinette og Somewhere!

Sofia-Coppola-Marie-Antoinette-2006-3-1024x722Kirsten Dunst i Marie Antoinette fra 2006

Sofia-Coppola-Somewhere-2010-4-1024x541Elle Fanning i Somewhere fra 2010

emma-watsonEmma Watson i The Bling Ring (2013)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Prisoners!