4. december: Jagten

5. december: Girls sæson 2

Girls_logo

Ja, vi har vist nævnt den et par gange før. Lena Dunhams serie Girls. I januar 2013 var der premiere på anden sæson, og den var længe ventet for mit vedkommende.

Jeg har fornyligt genset både sæson et og to, og de er ret forskellige. Sæson 1 er mere let og humoristisk, hvor sæson 2 har fat i nogle lidt mere svære emner. For eksempel Hannahs OECD, som efter min mening var lidt et weird element, der ikke var helt troværdigt. Hvad synes I?

Nu kan vi så snart se frem til sæson 3 af serien, der får premiere i USA den 12. januar og endda starter ud med et dobbeltafsnit. I can’t wait! :-)

Og her får i lige et fint øjeblik fra Girls sæson 2.

http://www.youtube.com/watch?v=PiRh3ry-shQ

5 kommentarer

 • henriette

  Jeg så lige de sidste afsnit af 2. Sæson igår og havde det på fuldstændig samme måde. Tog en helt uventet/mærkelig drejning, som ikke rigtig hænger sammen med resten af serien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Henriette. Godt du er enig! Når det er sagt så elsker jeg alligevel serien – også sæson 2 -næsten ubetinget :-). KH Stine /Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette

  Ser nu os frem til 3. Sæson, trods den specielle slutning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg vil sige, at jeg måske også fandt Hannah mentale tilstand en smule for ‘seriøs’ til serien. Det bliver lidt for alvorligt og tungt til mig, da jeg godt kan lide at serien ellers er lidt let fordøjelig og munter. Hvilket jo før har være meget sammenkoblet med Hannahs person, som så lige pludselig vender seriens sædvanlige stemning ryggen. Men til gengæld var jeg helt solgt over den sidste sekvens hvor Adam løber hele vejen hen til hende. Sødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Gitte.
  Ja, jeg synes nemlig også det var lidt off i forhold til resten af serien, og jeg håber hun er ovre sin OECD i sæson 3 :-).
  Og helt enig i forhold til slutscenen – det var så cute! Det er dejligt, at de tilsyneladende (dømt ud fra traileren) er sammen igen i sæson 3!
  KH Stine/Girls On Film

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. december: Jagten