13. december: Golden Globe nomineringer

14. december: Hurra for Frank og Piper

hoc

House of Cards, Foto: Netflix

Ingen julekalender uden Netflix. Netflix blev lanceret i efteråret 2012 i Danmark, men det var først for alvor i 2013, at tjenesten begyndte at spille med Vod-musklerne herhjemme. I begyndelsen af året var der nemlig premiere på Netflix’s store seriesatsning House of Cards. En dramaserie produceret af David Fincher (The Social Network, Se7en) og med store filmnavne som Kevin Spacey og Robin Wright i de bærende roller som et magtliderligt og skruppelløst ægtepar, der forsøger at nå til tops i Det Hvide Hus.

Jeg var inviteret af Netflix til at se de første to afsnit i en biograf nogle måneder forinden, at serien fik premiere. Og jeg var på! Eller i hvert fald indtil jeg lige vænnede mig til, at Kevin Spaceys karakter, Frank Underwood, ynder at tale direkte til kameraet.  Da serien så kom ud på Netflix, så jeg hele første sæson på en weekend.

o-ORANGE-IS-THE-NEW-BLACK-facebook

Orange Is The New Black, Foto: The Huffington Post

Og muligheden for at ‘binge watche’ er nemlig klart én af Netflixs forcer. Jeg elsker, at de lægger deres egenproduktioner ud i hele sæsoner på en gang. En anden Netflix-produceret serie, jeg også nærmest så i et hug, var Orange Is The New Black om den fængselsindsatte Piper, som jeg tidligere har rost til skyerne her.

Den 14. februar vender House of Cards tilbage i en sæson 2. Se traileren her – det ser lovende ud!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13. december: Golden Globe nomineringer