Throwback Thursday: Halloween Horror

Ugens Girl Crush: Lauren Conrad & Whitney Port

 

whitney-port-lauren-conrad-84084026_BB_4849_64AA12E3A892A29996A3132026A04C2A

Jeg står gerne ved det! Jeg ELSKER pigerne fra MTV’s realityserier Laguna Beach, The Hills og The City. Især Lauren Conrad og Whitney Port har jeg en svaghed for (jeg bryder mig ikke om hverken Kristin Cavallari eller den snart uigenkendelige Heidi Montag – hvad f….. skete der i øvrigt med sidstnævnte og hendes plastikoperationer??!).

Jeg er fuldstændig ligeglad med, at serierne tydeligvis er scriptede – jeg sluger “dramaet” blandt de unge, smukke og rige råt! Og så er pigerne bare så well groomed på en helt anden måde, end man ser herhjemme. Hvordan kan man altid have så pænt hår, velplejede negle, fedt tøj etc.? Uh det er lækkert at se på (samtidig med at jeg føler mig vildt sloppy). Andre der deler min holdning?

PS. En lille guilty pleasure, jeg gerne vil dele med jer. Jeg ejer en Lauren Conrad Beauty Book :-).

4 kommentarer

 • Thea

  The Hills var også en af mine guilty pleasures. Ved du hvad Lauren laver nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Thea. Jeg tror hun lever af at lave de der beauty bøger og af samarbejde med forskellige produkter. Man kan følge hende på Instagram – det er meget sjovt. KH Stine /Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  AMEN to that! Dem har jeg sgu også brugt mange timer på – og følger også Lauren Conrads Insta-profil. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan Sarah! Er glad for du er med på mit hold ;-). KH Stine/Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback Thursday: Halloween Horror