To film jeg glæder mig til at se i biffen

Øst for Paradis: Hjem til Aarhus

øst1

Som bloggens eneste jyde har jeg tilbragt en god håndfuld år i Aarhus (dejligt sted). Bor du i smilets by, eller skal du bare besøge den, vil jeg på det kraftigste anbefale dig at tage forbi den lille biograf Øst for Paradis. Her har jeg tilbragt mange aftener i de små men hyggelige biografsale og nydt et glas vin eller en cola i glasflaske (nej de serverer ikke popcorn og cola i plast). Det er et perfekt sted til en date, en hyggelig venindeaften eller lignende.

Øst for Paradis viser et bredt udvalg af film i deres syv sale, men biografen har især fokus på de lidt smallere film, som man ikke har mulighed for at se alle steder. Desuden afholdes der rigtig mange events som for eksempel film kombineret med brunch om søndagen, franske film mandage eller temaaftener med film, mad og foredrag. Øst for Paradis viser også dokumentarfilm fra DOXBIO.

Læs mere om Øst for Paradis her.

øst2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To film jeg glæder mig til at se i biffen