Ugens Girl Crush: Johansson & Moore

Joseph Gordon-Levitt says hi!

jogo

Girls On Film er lige kommet tilbage fra et spændende møde med Joseph Gordon-Levitt i anledning af hans nye film, Don Jon. JoGo har både skrevet manuskript til, instrueret og spiller hovedrollen i filmen, der får premiere i Danmark den 7. november.

Der kommer et længere interview i næste uge her på bloggen samt en anmeldelse af filmen (som vi skal se i aften – juhu!) Vi kan dog allerede NU afsløre, at scenen, hvor “Don Jon” synger med på Marky Marks udødelig Good Vibrations, ikke er grebet ud af den blå luft! JoGo ynder nemlig selv at synge i bilen, når han kører L.As gader tynde, og foruden Marky Mark er Sex Pistols  blandt bil-favoritterne!

Se traileren (incl. JoGos Good Vibrations version) her!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Girl Crush: Johansson & Moore