Anmeldelse: Dommerens valg

Let’s go camping!

Der skal ikke herske tvivl om, at hver gang Lena Dunham udkommer med et nyt projekt, så er det noget jeg glæder mig usandsynligt meget til. Efter den definitive afslutning på Girls har jeg ventet spændt på hendes næste projekt, Camping, der rammer HBO Nordic lige om lidt.

Det er atter duoen Jenni Konner og Lena Dunham, der slår pjalterne sammen og mon ikke vi har endnu en hit-serie i vente? Camping er oprindeligt en britisk komedieserie, der er blevet underlagt Konnner/Dunhams blik for komik og uforløste spændinger samt er blevet tilsat et nyt, glimrende cast i skikkelse af blandt andet Jennifer Garner, Juliette Lewis og David Tennant.

Camping  handler om en gruppe gamle venner, der tager på weekendtur til Brown Bear Lake campingplads, hvor de skal fejre en rund fødselsdag. Som weekenden skrider frem, bliver det dog mere og mere åbenlyst at turen ikke bliver helt så afslappende og fornøjelig som planlagt.

Camping får eksklusivt premiere på HBO Nordic d. 15. oktober. Skal I se med?

Foto credit: HBO Nordic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Dommerens valg