Grace of Monaco: Kedeligt glansbillede og alt for meget botox

My Life Directed By Nicolas Winding Refn

I sidste uge brugte vi en morgen i biografmørket i selskab med Nicolas Winding Refn og den nye dokumentar My Life Directed By Nicolas Winding Refn. I dokumentaren kommer vi tæt på Refn i arbejdet med filmprojektet der skal følge efter den store internationale succes, Drive, og det pres der automatisk følger med når man som Refn føler, at alle forventer en Drive 2.

Som titlen antyder ligger fokus på Refns arbejde som instruktør, men også på hans rolle som familiefar og kæreste. At instruktøren og fotografen bag dokumentaren er Refns egen hustru, Liv Corfixen, giver filmen et vedkommende touch. Refn kan godt synes en kende egocentrisk, men Liv Corfixens tilstedeværelse skaber et modspil, og det synes jeg højnede filmen gennem den personlige vinkel.

Jeg synes bestemt dokumentaren er værd at se, da den er personlig uden at blive for navlebeskuende og derudover giver den et interessant indblik i skabelsen af Only God Forgives. Og nå ja, så er Ryan Gosling jo også med i en god del af optagelserne. Jeg giver filmen 4 knuckles.

Filmen har premiere i dag.

Foto credit: Scanbox Entertainment A/S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grace of Monaco: Kedeligt glansbillede og alt for meget botox