Filmloppemarked for en fin sag

Grace of Monaco: Kedeligt glansbillede og alt for meget botox

Først glædede vi os rigtig meget til at se den. Senere blev vores forventningsglæde dæmpet ret kraftigt efter dårlig omtale på Cannes Filmfestival. I mandags var tiden så inde – endda til fornem gallapremiere – og vi må desværre konstatere, at det var en lidt flad oplevelse. Vi taler selvfølgelig her om Grace of Monaco.

Filmens absolut stærkeste kort er helt klart dens æstetik og visuelle stil. Når man som jeg er utrolig glad for alt, der kan kategoriseres som kostumedrama eller har en Jane Austen mærkat plasteret på sig, sætter jeg virkelig pris på en film med glamour, smukke kjoler og gamle kønsrollemønstre. Og den del leverer Grace of Monaco til fulde.

Til gengæld er portrætteringen af Grace Kelly reduceret til et ret så kedeligt glansbillede. Svært at sige om hun virkelig var sådan, men det gjorde ikke filmen en tjeneste, at hun skulle være SÅ sukkersød. Et andet problem: Jeg har tidligere været ret glad for Nicole Kidman som skuespiller, men efter hun er blevet lidt for glad for nålen med rottegift, synes jeg nærmest hun er blevet for glat og udtryksløs til at kunne præstere noget ordentligt karakterskuepil.

Nuvel, jeg var okay underholdt, men filmen fortjener efter min mening ikke mere end to stjerner. Desværre.

Foto credit: Scanbox Entertainment A/S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmloppemarked for en fin sag