Vinter i Cinemateket

Py-party og kvindekamp

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at det er en underlig tid vi gennemlever lige nu. En tid, hvor vi kan føle os ensomme, isolerede, måske lidt fortabte. For hvordan skal vi navigere i den nye hverdag?

På den anden side er det en tid, hvor der opstår nye fællesskaber og en samhørighed på tværs af lande og byer. Aldrig har vi delt så mange hverdagsøjeblikke og sociale stunder som nu. Man kan sige meget om de sociale medier, men lige i denne tid skaber de om noget en fællesskabsfølelse for mange, som er guld værd, når man savner kollegaer, familie og venner.

En af de begivenheder jeg troligt har taget del i, er søndagstraditionen med pyjamasparty og film faciliteret af rockpaperdresses. I morgen tages der dog forskud på glæderne, når vi skal se en ny serie på HBO Nordic, nemlig Mrs. America om den feministiske kvindebevægelse i 1970’ernes USA. Cate Blanchett er, bogstaveligt talt, i front, som den konservative aktivist, Phyllis Schlafy, med sin kampagne mod feminismens fremmarch.

Det er manden bag Mad Men, Dahvi Waller, der har skabt Mrs. America og den har allerede fået bevingede ord med på vejen. Jeg glæder mig til at kaste mig over serien sammen med rockpaperdresses og co. Hvis I vil se med, og endnu ikke har et HBO Nordic abonnement, kan I lige nu prøve streamingtjenesten af gratis i 14 dage.

Foto credit: HBO Nordic Press / Sabrina Lantos/FX Networks

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinter i Cinemateket