Looking for Alaska

Mrs. Fletcher

Foto Credit: HBO Nordic Press

Jeg faldt tilfældigt over Mrs. Fletcher, da jeg her til aften snusede rundt på HBO Nordic og min begejstring for Kathryn Hahn fik mig straks til at trykke ‘play’. At der kun lå et enkelt afsnit med en længde på under en halv time havde, for at være ærlig, også en vis appel. Der kan være noget ganske uoverskueligt over at give sig i kast med en serie, der allerede har flere sæsoner med sig. Jeg får næsten lyst til at give op på forhånd. Denne derimod var dejligt uforpligtende.

Mrs. Fletcher – i skikkelse af Kathryn Hahn – står over for en skillevej. Hendes eneste barn tager afsted på college og hendes status som fraskilt virker nu endnu mere anmassende. Man kan vel næsten kalde Mrs. Fletcher en slags coming of age fortælling om vejen ind i voksenlivet efter barnet er fløjet fra reden.

Efter at have set første afsnit, er jeg ikke afvisende overfor at se resten af sæsonen. Det er svært helt at vurdere, hvor serien bevæger sig hen, men jeg håber på, at de fragmenter af humor og den lidt bittersøde tone jeg oplevede i afsnit et følger med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looking for Alaska