Og vinderne blev...

Årets vært til Oscaruddelingen er på banen

Jeg har personligt ikke rigtig noget forhold til Kevin Hart, udover at have set ham udfolde sig i et par komedier. Men ikke desto mindre betyder offentliggørelsen af årets vært til oscaruddelingen, at vi er ét skridt nærmere min absolutte yndlingsaften, når det kommer til film.

Endnu mere spændende bliver det når det offentliggøres, hvilke film der nomineres i kategorien Foreign Language Film og om én af dem bliver Gustav Möllers Den skyldige, så Danmark kan dyste i det store statuetteopløb. Jeg krydser fingre. Ikke en dårlig start på karrieren for Gustav Möller i øvrigt, at få sin spillefilmsdebut udvalgt til at repræsentere Danmark. De fem endelige nomineringer i Foreign Language Film kategorien offentliggøres tirsdag den 22. januar.

Skal I se med d. 24. februar når showet ruller over skærmen?

Foto credit: Jordan Strauss / AP

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og vinderne blev...