Let's go camping!

Konkurrence – vind billetter til Life Itself!

10132©marinoscandurra.CR2

En film om livet og kærligheden og så foregår historien endda (blandt andet) i min favoritstorby New York. Så skal der altså ikke mere til at lokke mig. Og heldigvis er der også noget i det for jer. For jeg har været så heldig at få lov at udlodde biografbilletter til netop det romantiske drama, Life Itself, der i bedste multiplotfilm-stil tager os med tæt ind på livet af en række personer gennem både deres personlige kriser og lykkelige stunder. Olivia Wilde, Anette Bening og Mandy Patinkin er en del af rollelisten – de to damer er jeg ret så vild med og Patinkin glæder jeg mig til at se udfolde sig i en anden rolle end Saul i Homeland.

Fire heldige læsere kan hver især få fingrene i 2 stk. biografbilletter til filmen og alt I skal gøre for at deltage er at lægge en kommentar til dette indlæg, hvor I skriver hvem I gerne vil invitere med ind og se filmen. Konkurrencen slutter onsdag d. 14. november.

Life Itself har biografpremiere d. 22. november.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's go camping!