Let's go camping!

Konkurrence – vind billetter til Life Itself!

En film om livet og kærligheden og så foregår historien endda (blandt andet) i min favoritstorby New York. Så skal der altså ikke mere til at lokke mig. Og heldigvis er der også noget i det for jer. For jeg har været så heldig at få lov at udlodde biografbilletter til netop det romantiske drama, Life Itself, der i bedste multiplotfilm-stil tager os med tæt ind på livet af en række personer gennem både deres personlige kriser og lykkelige stunder. Olivia Wilde, Anette Bening og Mandy Patinkin er en del af rollelisten – de to damer er jeg ret så vild med og Patinkin glæder jeg mig til at se udfolde sig i en anden rolle end Saul i Homeland.

Fire heldige læsere kan hver især få fingrene i 2 stk. biografbilletter til filmen og alt I skal gøre for at deltage er at lægge en kommentar til dette indlæg, hvor I skriver hvem I gerne vil invitere med ind og se filmen. Konkurrencen slutter onsdag d. 14. november.

Life Itself har biografpremiere d. 22. november.

Foto credit: Scanbox Entertainment A/S

20 kommentarer

 • Louise

  Tvillingesøsteren som har boet i New York i flere år, hvorfra vi derfor har mange minder sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Den ser virkelig god ud! Jeg ville tage min dejlige veninde med i biografen – det har hun fortjent :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Hansen

  Jeg vil gerne ind og se filmen med min skønne mor, som et break i en travl hverdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Yay jeg glæder mig meget til at se Life Itself, den ser så fin ud! Jeg vil invitere min veninde Stine med fordi hun tit laver mad til mig og tager mig med i biffen til Teliatorsdag🤗🤩😍 Kh. Mie💙🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Kristin

  Jeg vil tage min søster med i bio, som jeg var i New York med for 3,5 år siden😍 Vi snakker ofte om at skulle tilbage, så måske lidt NY-vibes kunne få os til tage de sidste skridt og få bestilt de billetter🤞🏼👏🏼👏🏼 Og så hapser vi da også gerne lige lidt romantik oveni hatten😍😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hvis jeg var en af vinderne ville jeg tage min (næsten) faste filmmakker og veninde Maria med :-D
  Jeg har læst om filmen tidligere og syntes det er så spændende når flere menneskers historier vivles ind i hinanden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Dannemand

  Jeg vil uden tvivl tage min kæreste med! Vi skal sammen til New York til maj næste år (det bliver min 11. tur derover), og jeg kan næsten ikke vente, så det ville da være fantastisk med et skud New York i form af denne film til at tage de værste abstinenser.
  New York er også mit absolutte yndlingsrejsemål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Min veninde Snics!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil gerne tage min kæreste med – og så måske få gjort ham lidt lun på at aflægge New York et visit også :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NannaLu

  Jeg elsker at se film i biografen, og det er ved at være lidt længe siden at jeg har været afsted med min søster – så hvis jeg vinder vil jeg tage hende med! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Linder Hansen

  Jeg ville invitere min dejlige mor med ind og se biograffilmen. Krydser fingre for at vinde denne gode konkurrence ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Den lyder spændende. Den ville være lige noget for mig og min søster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Den må jeg se, lyder som en dejlig film :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville tage min søster med – vi er begge vilde med en god love story :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg ville invitere min dejlige veninde – hele sommeren sås vi flere gange ugentligt og var endda på ferie sammen, men nu hvor hverdagen er sat ind og overskuddet skrumper i takt med dagslyset, bliver det desværre ikke til så mange kvalitetstimer. Ville derfor elske at invitere hende i biffen og sandsynligvis en enkelt drink eller to :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Min veninde Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åh jeg ville invitere min søster som er på barsel med. Det er hende jeg ser Oscar Night med hvert år 🎬🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ville invitere min mor med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg havde overhovedet ikke hørt om den her film før jeg tilfældigt faldt over traileren i går – og tænkte: den gad jeg da godt se. Så nu krydser jeg fingre for at jeg kan tage min lillesøster med ind og se den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg vil gerne invitere min veninde Henriette med i biffen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's go camping!