Wes Wes Wes

On a different note…

Og så alligevel ikke. Jeg kan altså godt skrive om andet end Wes Anderson, men sagen er at, 1. han er nu engang en af mine yndlingsinstruktører og 2. der er noget i gære. Det er under et år siden, at Wes seneste film, Isle of Dogs, ramte biograferne, men allerede nu forlyder det, at instruktøren har planer om at starte optagelser på hans næste, og tiende, spillefilm.

Optagelserne kommer til at foregå i Angoulême i det sydvestlige Frankrig og skulle begynde i februar 2019. Castet er ikke offentliggjort og hvad filmen skal handle om, kan vi kun gætte os til, men den kommer til at foregå lige efter 2. verdenskrig. Gad vide hvad han pønser på.

Stay tuned!

Foto credit: Ernesto Ruscio

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wes Wes Wes