Anmeldelse: Dommerens valg

As if!

Clueless er en af de film som man altid lige kan se én gang til. Eller er det bare mig? Jeg var 12 år, da filmen kom frem i 1995 og jeg synes, at den var fantastisk. Chers klædeskab og hendes computer der kunne vurdere om et outfit var et match eller ej! Hvad jeg ikke ville have gjort for at eje sådan en maskine.

Det er efterhånden et stykke tid siden at jeg sidst var med på sidelinjen i Chers og hendes posses eskapader, hvor de forsøger at finde hoved og hale i teenagelivets mange facetter. Heldigvis har Husets Biograf stablet et arrangement på benene og d. 14. oktober serverer de nypoppede pocorn og 90’er kultklassiker på storskærmen. Det er da ikke til at sige nej til, vel?

Læs mere om arrangementet her og få fingrene i din billet!

Fotocredit: Paramount Pictures

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Dommerens valg