Binging gone bad

Skams efterfølger – NRKs nye satsning

lovleg

Jeg var lidt sen på aftrækkeren, da det kom til Skam. Ærligt talt kunne jeg ikke forestille mig, hvordan en gruppe gymnasieelevers konflikter og erfaringer med teenagelivet skulle fange min interesse. Seriens målgruppe er trods alt 15+ og der må jeg bare erkende, at det er sgu ret langt fra min alder.

Godt nok har jeg som de fleste andre set (og genset) Beverly Hills 90210 op til flere gange og ved seriens start var jeg selv lige knap trådt ind i teenageårene. Så med det in mente gav jeg alligevel Skam en chance og selvfølgelig blev mine forestillinger fuldstændigt gjort til skamme (høhø) og jeg blev helt opslugt af seriens karakterer og fortælling.

lovleg2

Det er også derfor at jeg dansede en lille glædesdans, da jeg hørte, at NRK har endnu en ungdomsserie, Lovleg, i støbeskeen. Denne gang foregår den i et mindre bysamfund i Sandane i Nordfjord og har fokus på de udfordringer man blive stillet over for som ungt menneske, når man flytter hjemmefra og skal stå på egne ben.

Jeg er selvfølgelig evig pessimist i forhold til om Lovleg kan leve op til Skams niveau og særligt seriens brug af flere platforme til at formidle historien synes jeg var noget af en genistreg og kan det nu gentages? Det bliver spændende at se.

Foto credit: Bård Siem / NRK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Binging gone bad