I 2018 vil jeg...

Golden Globes er lige om hjørnet

2018-gg-big-little-lies-z

Dårligt har man fået ryddet nytårspynten af vejen før endnu en fest byder sig til. Dog ikke én jeg er inviteret til. Desværre. På mandag samles Hollywoods godtfolk nemlig til årets Golden Globes uddeling og heldigvis kan vi jo se med fra sidelinjen.

Efter at have set listen med nominerede igennem må jeg bare erkende, at jeg virkelig ikke har været særlig meget i biografen det sidste halve år. Èn enkelt film af de nominerede har jeg set (Dunkirk). På seriefronten er jeg heldigvis lidt mere orienteret og flere af mine egne favoritter figurerer på listen. Big Little Lies er, som jeg også nævner her, en serie der er virkelig godt skruet sammen og en af dem jeg sagtens kunne se igen. Med hele seks nomineringer ligger serien stærkest i kapløbet. Meget velfortjent efter min mening.

hmt_103_gk_1021_0237rt-h_2017

Fargo, hvis seneste sæson jeg stadig mangler at se, og The Handmaid’s Tale, som jeg elskede, ligger også lunt i svinget. Jeg er netop begyndt at se The Crown, der er nomineret i drama-kategorien og selvom jeg er fan, sætter jeg altså mine penge på The Handmaid’s Tale, der både med sin aktuelle tematik og æstetiske udførelse giver de andre serier baghjul. Derudover gør Elisabeth Moss det helt eminent som Offred – en rolle hun meget velfortjent er nomineret for.

I komediekategorien hepper jeg på Pamela Adlon i Better Things imens jeg i mit stille sind undrer mig over at selve serien ikke er nomineret. Jeg synes den er virkelig velskrevet og forfriskende (læs bare her).

Er der nogle nomineringer I undres over eller, i den modsatte grøft, nogle I synes ligger lige til højrebenet? Jeg glæder mig i hvert fald til at se, hvem der hiver de gyldne statuetter hjem. Hvis I vil se med (og kan udstå spændingen én dags tid), sendes showet på DR3 tirsdag d. 6. januar (altså dagen efter) fra kl.20.00.

Foto credit: Getty Images + George Kraychyk/Hulu

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I 2018 vil jeg...