Tre, to, én, julebag!

Ja, jeg savner sgu Blomsterberg!

skaermbillede-2017-12-28-kl-17-48-03

Den faste læser af bloggen vil vide at jeg for et par Bagedyst-sæsoner siden – efter mild overtalelse – blev stor tilhænger af konceptet og har siddet klistret til skærmen ved hver sæsonstart siden. Som så mange andre (gætter jeg på) har jeg haft lidt af et had/kærlighedsforhold til Mette Blomsterberg. Jan Friis-Mikkelsen, ja, hans finurlige personlighed kan man jo ikke andet end at elske.

Der var derfor stort opråb i min madklub (der har lært mig at elske Bagedysten), da det kom frem at dommerduen skulle skiftes ud med Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo. Ville Bagedysten overhovedet være det samme? Status efter afsluttet sæson er, for mit vedkommende, følgende: jeg savner Friis-Mikkelsens læspen og Blomsterbergs utilsigtede (?) lumre bemærkninger. Jeg er villig til at se igennem fingre med (haha) hendes manicure, der bare er lidt for perfekt.

Thomsen og Grigo er uden tvivl dygtige og kompetente, men synes sgu også de er lidt kedelige. Er det bare mig? Men nuvel, i aften kl.20.00 på DR1 kommer årets Den Store Nytårsbagedyst og jeg skal selvfølgelig se med alligevel.

Foto credit: DR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre, to, én, julebag!