Ja, jeg savner sgu Blomsterberg!

I 2018 vil jeg…

26194404_10159745667015484_1725119180_o

Nytårsforsæt har egentlig aldrig rigtig været noget jeg gjorde mig i. Udover den lejlighedsvise intention om at tabe de klassiske 5 kg i det nye år. Dér har vi vist alle været. Men i år har jeg gjort mig en del tanker om min tid og hvordan den skal fyldes ud.

I slutningen af august blev min hverdag brat forandret, da jeg fik en lille datter. Det har selvfølgelig betydet uanede mængder lykke, knap så meget søvn og ret meget kaffe. Deraf også færre timer til bloggen, min anden lille baby. Den har slet ikke fået ligeså meget kærlighed som den burde. Og som jeg kunne ønske. Men når man har en 4 måneder gammel chef, der bestemmer hvornår man skal holde kaffepause, så bliver prioriteterne lidt anderledes.

I 2018 ønsker jeg således at kunne vie lidt mere tid til min online baby. Uden at det i øvrigt skal gå ud over tiden med den i kød og blod, det er klart. Så håber jeg I stadig er nogen der følger med derude på den anden side af skærmen. Så for nu, rigtig godt nytår og vi ses på den anden side!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, jeg savner sgu Blomsterberg!