Film under åben himmel

Accidental Wes Anderson

accidental-wes-anderson-photographs-4

Min dag blev lige 100 % bedre, da jeg faldt over denne artikel på My Modern Met. Jeg er jo mægtig stor Wes Anderson fan og ingen tvivl om, at det har meget at gøre med hans visuelle æstetik som altid er spot on og 100 % gennemført. Og til min glædelige overraskelse findes der så en underside på Reddit, hvor folk deler billeder der indfanger Wes visuelle stil. Hvor herligt er det ikke lige? Hvis I er lige så begejstrede som jeg, så kan I falde i svime over massevis af billeder lige her.

accidental-wes-anderson-reddit-1

4z0or0ofqesg4alr57vc_aqdgz9k1ytyw_9uanssemy

accidental-wes-anderson-photographs-18

Foto credit: Simon Byrne, Dan Sully, Sweet Ice Cream Photography, Jeremy Kohm.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film under åben himmel