Mother of Dragons møder Mary Poppins

Twin Peaks 25 år efter…

twp-keyart101i

Tilbage i 1990, da David Lynchs episke tv-serie, Twin Peaks, løb over skærmen for første gang, var jeg lidt for lille til at følge med. Ja, jeg var også lidt af en bangebuks dengang. Jeg kan svagt erindre, at en veninde fra folkeskoleklassen så serien med sine ældre søskende og det var alligevel lidt dragende, men der skulle gå adskillige år før jeg selv fik set serien. SÅ var jeg til gengæld også fanget. Hele karaktergalleriet er så genialt skruet sammen og mon ikke Dale Cooper har fået selv de mest inkarnerede tedrikkere til at få lyst til en damn fine cup of coffee? Jeg tror det.

tp2-100_01193-ri

Seriens tilbagevenden har været længe unde opsejling og omgæret af megen mystik (som den vel egentlig bør…), men Dale Cooper & co. vender altså uigenkaldeligt tilbage og som traileren herunder afslører er det heldigvis med en del gamle kendinge på rollelisten. Og ja, jeg var noget tilbageholden, da jeg først hørte om projektet i sin tid, men efter at have set traileren må jeg altså sige, at jeg glæder mig bravt!

Den kommende sæson udspiller sig 25 år efter, at det brutale mord på homecoming queen Laura Palmer chokerede indbyggerne i den lille by i det nordvestlige USA og får premiere d. 22. maj på HBO Nordic. Serien er i 18 dele, og den indledes med et dobbeltafsnit på to timer. Jeg kommer med garanti til at sidde plantet foran skærmen med en kop kaffe og et stykke tærte. Skal I se med?

Foto credit: HBO Nordic

2 kommentarer

 • Lise-Lotte

  Seriøst, mit liv peaker nærmest d. 22.05, haha! Jeg har glædet mig lige siden der begyndte at være snak om det. Uden tvivl noget af det største for en kæmpe TP-fan som undertegnede ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Girls On Film

   Det bliver virkelig spændende! Og potentielt set er der stor fare for skuffelse, men jeg glæder mig helt vildt! Kh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mother of Dragons møder Mary Poppins