Coen-brødrene og en topmavet McGregor

Konkurrence! CPH:DOX x Girls Are Awesome

71

Som I måske har bemærket er CPH:DOX i byen og jeg plejer altid at prøve at få set en håndfuld film til denne årlige dokumentarfilmfestival. Desværre har min tid været lidt begrænset i år, så det er ikke blevet til en eneste tur i biografen. Endnu. For heldigvis strækker festivalen sig til d. 26. marts og der plejer altid at være et væld af ekstravisninger, så der er håb endnu. Har I set nogle anbefalelsesværdige film på DOX i år?

atp-1

Èn film jeg mægtig gerne vil nå at se er Jenny Gages film, All This Panic, der handler om teenageårenes hektiske og drømmende tid, hvor tanker om fremtiden, venskaber og forelskelser er med til at forme de både selvbevidste og samtidig sårbare teenagere. I morgen vises filmen i et, hvis jeg selv skal sige det, ret lækkert setup, nemlig på Bremen Teater, hvor Girls Are Awesome (tjek dem ud her) i samarbejde med CPH:DOX byder på filmvisning og efterfest, der flankeres af DJ Rita Blue, Louisa Nieves og Cohnny Jazz lækre toner.

Det bedste af det hele? Du kan vinde 2 billetter til arrangementet! Alt du skal gøre er, at fortælle i kommentarfeltet herunder, hvilken veninde du vil have med og hvorfor det lige skal være hende. De to vindere udtrækkes i morgen kl. 13.00.

Læs mere om arrangementet her.

4 kommentarer

 • Julia Chilicki

  Hvis jeg vinder, vil jeg invitere min søde mor med til arrangementet. Vi elsker begge film, og det er altid skønt med lidt mor-datter tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil helt sikkert tage min dejlige veninde Maria med! Hun er den ultimative powerkvinde – og det elsker jeg hende for. GIRLS ARE AWSOME!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg vinder vil jeg tage Mathilde med. Vi skal nemlig ses i aften :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana laura

  Yay! I’d like to bring along my friend April :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coen-brødrene og en topmavet McGregor