Alt er LOVE!

I dit TV i aften: Trainspotting

trainspotting

Trainspotting – Danny Boyles skotske drama fra 1996 om junkievennerne Renton, Spud, Sick Boy og Allison, der alle fire har vendt det borgerlige liv ryggen og som ‘tjener’ til dagen og vejen ved rapserier og lejlighedsvise overfald.

Den har i årevis været på min liste (og dårlige samvittighed) over film jeg burde have set for længst. Særligt nu hvor Trainspotting 2 går i biograferne. Heldigvis viser DR3 1996’er-versionen i aften kl.22.00. Win win! Personligt glæder jeg mig til at se en meget ung Ewan McGregor give den los som heroinmisbruger.

Skal I se med i aften og hvad siger I egentlig til, at der er kommet en efterfølger til 1’eren her 20 år efter?

Foto credit: via

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt er LOVE!