Venus

Coen-brødrene og en topmavet McGregor

fargo-season-3-plot-ewan-mcgregor

Jeg glæder mig helt vanvittigt meget til d. 20. april, når Fargo igen ruller over skærmen på HBO Nordic. Jeg var svært begejstret for de to forrige sæsoner (læs bare her, her og her) og jeg satser på, at den tredje sæson heller ikke kommer til at skuffe mig. Tjek teaseren herunder, hvor en noget topmavet og fedthåret Ewan McGregor introduceres som karakter.

Denne sæson udspiller sig i 2010 med netop McGregor i, hold nu fast, hele to bærende roller som brødrene Emmit og hans lidt yngre bror Ray. Emmit er succesfuld, imens det kører knap så godt for Ray. Dette skaber selvfølgelig nogle problemer de to brødre imellem og det ender med at gå helt, helt galt. Hvilket den ildevarslende besked i dinerens neonskilt til sidst i videoen også understreger.

Skal I se med?

2 kommentarer

 • Mette

  Ved I hvor man kan se de to første sæsoner, for de ligger ikke på HBO 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Så vidt jeg ved, kommer de til at ligge på HBO Nordic igen, når sæson 3 har premiere. Mvh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venus