CPH:DOX x Girls Are Awesome | 'All This Panic'

Wes Andersons excentriske univers indtager Cinemateket

the-grand-budapest-hotel-tony-revolori-and-saoirse-ronan-e1397015398922

Der skal ikke herske tvivl om, at Cinemateket er et af mine favoritsteder. Det er så meget mere end en biograf og byder på alt andet end bare filmoplevelser. Og når de så vælger at vise film af en af mine favoritinstruktører i kombination med tapas og coctails, så går det hele op i en højere enhed.

Af uransagelig årsager har jeg kun set The Grand Budapest Hotel en enkelt gang, men d. 19. april byder chancen sig heldigvis i Gothersgade. Eventet er desværre allerede udsolgt, men jeg satser på uafhentede billetter og står klar på dagen for at slå til.

Alternativt må jeg lokke min veninde med projektor og storskærm med på ideen og lave vores egen hjemmeversion inklusiv tapas, drinks og Wes’ storslåede, excentriske univers. Læs i øvrigt min tidligere anmeldelse af filmen her.

Foto credit: via 

1 kommentar

  • Franz

    Det er også en dejlig film! Nok min favorit Wes Anderson-film…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH:DOX x Girls Are Awesome | 'All This Panic'