3 serier jeg glæder mig til at se på HBO

Coppola goes gothic

31

Sofia Coppola that is. En af mine favoritter blandt kvindelige instruktører. Det er fire år siden, vi sidst hørte noget til hende. Hvis vi ikke tæller den, efter min mening, ret intetsigende A Very Murray Christmas med fra 2015. En julekomedie på en lille time som jeg per automatik havde regnet med, at jeg ville elske, men som på ingen måde ramte plet hos mig.

screen-shot-2017-02-08-at-11-16-27-am-1024x489

Nu er der heldigvis nyt på filmfronten og jeg kan gå og glæde mig til sommer, hvor Coppolas film, The Beguilded, får premiere. Filmen har gengangere som Elle Fanning (Somewhere) og Kirsten Dunst (Virgin Suicides og Marie Antoinette) på rollelisten, men også den relativt nye skuespiller Angourie Rice (The Nice Guys) samt de mere garvdede, Nicole Kidman og Colin Farrell. The Beguilded er baseret på Thomas Cullinans roman af samme navn og tager os med tilbage til 1860’ernes Virginia på en kostskole for piger imens den amerikanske borgerkrig er på sit højeste.

Filmen har en noget mere dyster tone end Coppolas tidligere film og jeg glæder mig til at se, hvordan hun griber den genre an. Der er lidt Virgin Suicides møder Stoker over traileren og den kombi er jeg personligt ret begejstret for. Hvad siger I?

/ Sissel

Foto credit: Ben Rothstein

4 kommentarer

 • Clara

  WHAT A CAST!!!!! OG så med Coppola som instruktør.

  Argh. Jeg savner en viiiiirkelig god Nicole Kidman film (jeg har ikke set ‘Lion’ endnu, så den tæller jeg ikke med).
  Hvordan var ‘Stoker’, skal jeg se den? Jeg havde simpelthen det største filmcrush på Nicole Kidman for nogle år siden, men det er som om det er prallet lidt af! Skal jeg mon bare op på hesten igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Ja, jeg er også så spændt på filmen! Det tegner virkelig godt! Og du skal helt sikkert se Stoker, den er fantastisk! Du kan læse min anmeldelse her: http://girlsonfilm.dk/2013/12/9-december-stoker/
   Og jeg kan samtidig anbefale dig at se Little Big Lies på HBO Nordic, der har premiere d. 20. februar. Her er Nicole Kidman også med. Jeg skrev lidt om serien i går, så det indlæg kan du også lige tjekke ud. Kh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg så den originale med Clint Eastwood som helt ung og synes det var en fantastisk film – nu kan jeg ikke vente med at se genindspilningen, med nogle af mine favorit skuespillere 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Ja, jeg bliver jo nok også lige nødt til at se versionen fra 1971, så jeg har lidt at sammenligne med :) kh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 serier jeg glæder mig til at se på HBO