Danmarks første sofabiograf!

cph-dox-render-01-06

Før vi ved af det rammer filmfestivalen CPH:DOX byen. Det er godt nok først til marts, nærmere betegnet d. 16-26. i måneden, men det kan det hurtigt blive. Programmet ligger først klart d. 1. marts, men allerede nu kan vi glæde os til Social Cinema på Kunsthal Charlottenborg – et helt genialt koncept, hvor du imens du ser dokumentarfilm fra hele verden, kan slænge dig i farverige designsofaer fra Normann Copenhagen. Pop up sofabiografen holder åbent under alle festivalens 11 dage og vi skal i hvert fald et smut forbi!

Få nyheder og læs mere om CPH:DOX lige her!

/ Sissel

Foto credit: PR Normann Copenhagen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown!