Isle of Dogs

Oscarsnak og en film jeg glæder mig meget til at se

berlin_a_list_handmaiden_-_h_2016

Den koreanske instruktør, Chan-wook Park, er manden bag Sympathy for Mr. VengeanceOldboyLady Vengeance og Thirst, og i 2014 kom hans første engelsksprogede film, Stoker, som jeg personligt var ret begejstret for (læs min anmeldelse af filmen her). Hans seneste film, The Handmaiden, havde premiere på årets filmefestival i Cannes og har fået mange rosende ord med på vejen. Blandt andet hos Indiewire, der undrer sig meget over, at filmen ikke er blevet indsendt som Sydkoreas bud i kategorien Best Foreign Language Film til Oscaruddelingen. Det blev i stedet thrilleren, The Age of Shadows, af Kim Jee-woon, der blandt andet har lavet en af de få koreanske gyserfilm jeg har set, A Tale of Two Sisters.

fullsizephoto650877

Som det efterhånden er blevet en trist vane for Korea, kom The Age of Shadows ikke gennem nåleøjet (I kan læse mere om de film der gjorde lige her). Det er endnu ikke lykkedes at få en eneste Koreansk film på listen over nominerede film i Best Foreign Language Film kategorien. Om The Handmaiden ville have klaret det kan man selvfølgelig kun spå om, men jeg glæder mig nu ualmindeligt meget til at se den, når den forhåbentlig engang får premiere i Danmark. Hvad siger I?

/ Sissel

Foto credit: via og via

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isle of Dogs