Melancholia og en fransk perle på PIX

The House That Jack Built

091757

Apropos Lars von Trier og hans rolle som dansk film enfant terrible i fredagens indlæg, så er instruktørens næste spillefilm, The House that Jack Built, i støbeskeen. Denne gang om seriemorderen Jack – velsagtens inspireret af virkelighedens uidentificerede seriemorder, som mistænkes for at stå bag flere drab i London i 1888. Det er netop blevet offentliggjort, at Matt Dillon kommer til at spille seriemorderen og at Bruno Ganz (Der Untergang) ses i en anden af filmens bærende roller i form af den mystiske, Verge. Derudover skulle der være fire fremtrædende kvindelige, endnu ikke offentliggjorte, skuespillere på rollelisten. Gad vide om von Triers sædvanlige yndling, Charlotte Gainsbourg, er en af disse?

The House that Jack Built følger, ret utraditionelt, seriemorderen Jacks synsvinkel og udvikling over 12 år, og ikke ofrenes som det ellers typisk ses i den type film. Jack betragter hvert enkelt mord som et kunststykke i  sig selv og arbejder hen imod at konstruere det ultimative mord. Det giver mig associationer til David Finchers fantastiske Se7en, men får mig samtidig til at håbe at Triers nye film bliver knap så uhyggelig!

/Sissel

Foto credit: Camino Filmverleih

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melancholia og en fransk perle på PIX