The House That Jack Built

Leonardo for President!

before-the-flood-di-caprio-stream-1

Stine er smuttet til web summit i Lissabon, det heldige asen. Jeg kunne personligt godt bruge lidt sol på næsen, men jeg holder så skansen herhjemme så længe og prøver samtidig at holde varmen med store mængder varm kakao. Aftenens planer står for mit vedkommende i det amerikanske præsidentvalgs tegn. Jeg holder nok ikke helt til den endelige afgørelse kl.06.00 i morgen tidlig, har trods alt et arbejde der kalder. De er allerede i fuld gang med optakten på DR2, hvor man kan følge med hele natten.

Der er vist ikke nogen der kan være uenige i, at det bliver lidt af en valggyser med tanke på de to spidskandidater, og de af jer der følger med på vores Instagram kan nok fornemme, hvilke side vi hælder til, trods alt. En af de ret oversete temaer under valgkampen er klimaforandringer, men heldigvis kan vi altid regne med Leonardo DiCaprio her. For at skabe opmærksomhed om netop den globale opvarmning har DiCaprio i samarbejde med National Geographic og Martin Scorsese produceret dokumentarfilmen Before The Flood, hvori han sammen med Fisher Stevens (manden bag The Cove) rejser gennem 5 kontinenter og Arktis for at opnå en dybere forståelse af kompleksiteten i klimaforandringerne og prøve at komme frem til konkrete løsninger på dette fremskridende problem. Og I kan se filmen lige her!

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The House That Jack Built