Amy Adams får besøg fra det ydre rum

Brad Pitt og Marion Cotillard danner par…

usk-07509r7

(Sponsoreret indlæg)

…i den nye film Allied, der har premiere i morgen torsdag. Ja, jeg beklager den lidt tabloide overskrift, men jeg kunne simpelthen ikke nære mig. Det var netop Allied, der fik rygterne til at svirre om, hvorvidt Marion Cotillard og Brad Pitt havde en affære, da Brangelina-skilsmissen blev offentliggjort. Så den lå lige til højrebenet.

Marion Cotillard, der både er gift og har et barn med sin franske skuespillerkollega Guillaume Canet, var dog hurtigt ude i pressen og benægte, at relationen til Pitt skulle være andert end professionel. Situationen har uden tvivl været belastende for hende, men mon ikke den ekstra utilsigtede PR alligevel har gavnet filmen? Personligt fik jeg i hvert fald endnu mere lyst til at se de to pæne mennesker sammen på film efter den omgang rygter. Speaking of pæn…Hvordan lykkes det Brad Pitt, som nu er 52 år gammel, stadig se så pokkers godt ud? Jeg er imponeret.

allied-e1460439975236

Men tilbage til filmen. I Allied spiller Cottilard og Pitt to spioner, som under 2. Verdenskrig begge hyres til at likvidere en tysk embedsmand. Under missionen får de følelser for hinanden, og de beslutter sig efterfølgende for at blive gift og stifte familie. Dog kommer kærligheden alvorligt på prøve, da den britiske efterretningstjeneste fortæller Max, at Marianne muligvis ikke er den, som hun udgiver sig for at være. Max må nu tage stilling til, om han kan stole på Marianne og deres kærlighed til hinanden.

Bedømt ud fra traileren synes jeg, at filmen ser ganske lovende ud. Hvad tænker du?

/Stine

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amy Adams får besøg fra det ydre rum