Biograftur i aften?

Vinderne af billetter til Kvinden i Toget

maxresdefault-0-00-45-02

Vi kan godt forstå, at I var så mange der deltog i konkurrencen om billetter til Kvinden i toget, vi glæder os nemlig også selv afsindigt meget til at se filmen. Vinderne er nu udtrukket og de to heldige damer, der hver især kan invitere to venner med i biografen er:

Caroline A.: Jeg har ligeledes udviklet et girl crush på Emily Blunt! Mit første møde med hende, må have været i filmen ” My summer of love”. Filmen er efter min mening, ikke blandt hendes bedste, men hendes præstation, som den dragende Tamsin, ligger i toppen :)

 Mille: Vild, vild, vild med Blunt i The Wolfman fra 2010. Selve filmen kan diskuteres, men castet er virklig godt, og Blunt shiner som stort set eneste kvinde. Derudover så er det fedt, når hun får lov at gå full british på den :)

Stort tillykke! Der er sendt mail direkte til vinderne.

3 kommentarer

 • Caroline A

  Fantastisk! Jeg har netop læst bogen færdig i går, så at vinde denne præmie, kommer på et perfekt tidspunkt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline A

   Hej igen.
   Jeg har sendt jer en mail, da jeg desværre kun har modtaget 2 billetter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Hej Caroline, vi er på sagen :) mvh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Biograftur i aften?