I'm sorry, I can't, don't hate me!

Vi glæder os til: CPH PIX

09400000

Har I fået fingrene i programavisen til årets CPH PIX? De af jer der følger os på Instagram ved, at vi brugte lørdagen på at granske programmet nøje og lægge planer for, hvilke film vi skal se. Igen i år er vi nemlig så heldige at have fået presseakkreditering til festivalen og derfor skal vi have klemt så mange film ind i kalenderen som vores øvrige fuldtidsarbejde tilllader det. Der er nu noget helt særligt over de travle festivaldage, synes jeg.

Måske er der nogen af jer, der ikke rigtig kender til CPH PIX? Nu skal I bare høre. Kort fortalt er CPH PIX Københavns årlige fiktionsfilmfestival. Her vises over 100 film fra Danmark og resten af verden. Filmene er typisk delt op i en masse forskellige serier og årets festival byder blandt andet på temaer som Bad Ass East, Thrills & Kills og New Crowned Hopes.

Men CPH PIX er meget mere end bare film. Der er for eksempel også både filmisk inspirerede live koncerter og film der bliver vist on location. Eksempelvis i år, hvor man kan se den fransk-islandske kærlighedskomedie The Together Project i Sundby Badet. Billetter købes på præcis samme måde, som normale biografbilletter og koster 85 kr. Festivalen starter i dag og kører frem til d. 9. november. Ses vi?

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm sorry, I can't, don't hate me!