Carrie er blevet voksen

Min yndlingsserie lige nu

transparent3cur

Ingen tvivl om, at dette efterår byder på rigtig mange gode serier. Dog er der en enkelt serie (ud over SKAM selvfølgelig), som jeg har lyst til at se hele tiden. I sommeren bingede jeg de to første sæsoner af Transparent på Viaplay, og nu er 3. sæson endelig kommet. Jeg startede i går og “kom til” at se hele tre afsnit, og jeg tror, at jeg bliver nødt til at lave nogle restriktioner for mig selv, så jeg ikke ser alle de resterende afsnit i dag.

Den prisvindende serie Transparent handler meget aktuelt om den aldrende pensionerede universitetsprofessor Mort Pfeffermann, som vælger at blive til kvinden, Maura. Han bakkes op af sine tre børn og ekskone, som alle også har deres identitetsproblemer at bakse med. Pfeffermann-familien er simpelthen fantastiske at følge. De er alle meget levende, quirky og narcissistiske på hver deres måde.

ls1004trans

Nogle vil måske kende lillesøsteren Ali (Gaby Hoffmann) fra rollen som Adams kugleskøre søster i Girls. Hun gør det ligesom resten af skuespillerne i denne serie helt fantastisk. Her skal hovedrolleindehaveren Jeffrey Tambor dog fremhæves. Hans portræt af den transformerede Maura er intet mindre end eminent. Jeg går fra at føle en enorm ømhed over for denne karakter til næste øjeblik at synes, at hun er sindssygt irriterende og navlebeskuende.

Alle tre sæsoner kan ses på Viaplay, og jeg kan ikke anbefale den nok.

/Stine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carrie er blevet voksen