Min yndlingsserie lige nu

Kvinden i toget

8n95_tp_00009r_0

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Nordisk Film.

Det er onsdag, det er koldt og derfor ryster vi lige en lille konkurrence ud af ærmet til jer om billetter til Tate Taylors nye film, Kvinden i Toget. Taylor er manden bag The Help og jeg glæder mig til at se, hvordan han håndterer thrillergenren, men umiddelbart ser det ret lovende ud efter traileren at dømme.

Historien, der er baseret på Paula Hawkins bestseller, handler om Rachel Watson (Blunt), der hver morgen tager toget på arbejde, og på turen passerer hun et bestemt hus, hvor et ungt, smukt par bor. Rachel selv er fraskilt og har svært ved at komme videre efter sin skilsmisse. Hendes forestillinger om ‘det perfekte par’, hvis liv hun glimtvis iagttager fra toget, udvikler sig over tid til en slags besættelse og en dag går det grueligt galt.

Jeg er helt på røven over Emily Blunt (læs mit girl crush indlæg her), som jeg i første omgang faldt for i The Devil Wears Prada – et crush som siden kun har vokset sig større, så jeg glæder mig virkelig meget til at se hende i rollen som Rachel. Og så er det danske Charlotte Bruus Christensen, der står bag filmens stemningsfulde billeder, som hun ligeledes gjorde det i Thomas Vinterbergs Far from the Madding Crowd.

Og nu til konkurrencen. Der er 2 x 3 billetter på spil, så det er bare om at komme til tasterne. Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare på følgende spørgsmål i en kommentar til dette indlæg: Hvilken Emily Blunt rolle er jeres favorit gennem tiden og hvorfor? Konkurrencen er slut!

Kvinden i Toget får dansk premiere d. 3. november.

/ Sissel

53 kommentarer

 • caroline

  Hendes rolle i The Devils Wear Prada – no doubt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg må også sige Emily Blunt’s rolle i “The devil wears Prada”, hun er helt fantastisk i den, da hendes måde at portrættere denne unge, hårdtarbejdende modeassistent for en af branchens vigtigste kvinder simpelthen er spot on, og gør, at hendes karakter gør lige så stort indtryk på én som fx Anne Hathaway’s hovedrolle. Man har set mange spille den type karakter som Emily jo spiller i filmen men jeg synes bare hun i modsætning til mange andre formår at få den der hårde bitch udstråling blandet rigtig godt sammen med hvor skrøbelig og hårdt prøvet karakteren er – så man kan relatere lige så godt til hendes karakter faktisk og ikke kun hovedrollen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  The Devil Wears Prada må være favoritten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har selv lige læst Kvinden i toget og jeg glæder mig til at se, hvordan Rachels karakter udspiller sig på film! Men mon ikke Emily Blunt kan klare den opgave – hun må være et godt valg!
  Men som svar på spørgsmålet, så må det være The Devil wears Prada – hun spiller rollen så man både kan se, hvor målrettet hendes karakter er, men også hvor usikker hun er! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene K

  Jeg har desværre ikke set så mange af de film hun har været med i, men Devils Wears prada er bare en fantastisk film hvor jeg synes hun gør det SÅ godt hende og Anne Hathaway sammen er bare en så god kombination ;)
  Glæder mig til at skulle se Kvinden i toget da jeg selv har læst bog og er spændt på hvordan de har fået den lavet til en film :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana C.

  Det tog pokkers lang tid for mig at forbinde de røde tråde og regne ud at Emily Blunt var med i The Devil Wears Prada, haha! Den rolle som jeg umiddelbart elsker hende mest i er som Kate i filmen Sicario. Synes generelt hun spiller stærke, selvstændinge kvinderoller, men synes virkelig hun er dygtig og stærk i Sicario!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Thorsen

  Sicario! Intens og troværdig udstråling, hård men sårbar. Og så i øvrigt en fremragende film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg tror det må blive hendes rolle i The Devil Wears Prada – elsker, elsker, elsker hendes tørre, sarkastiske humor i den rolle! Hun er generelt bare en genial skuespillerinde der kan alt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg glæder mig sådan til at se den film!

  Jeg har først fået øjnene op for Emily Blunt i løbet af de seneste år, og jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke kan rigtig kan huske hende fra The Devil Wears Prada … *græmmer mig*

  Hvis jeg skal nævne en favorit-filmrolle må det derfor være The Baker’s Wife i Into the Woods, hvor hun var adorable sammen med James Corden – men jeg kan oprigtigt talt allerbedst li’ hende, når hun optræder i medierne som sig selv. Hun er uden tvivl én af mine Hollywood-favoritter, og i min optik er castingen i The Girl on the Train er spot on. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hjelmsmark

  Helt sikkert devil wears prada, hun er for fed i den. Men jeg er også på røven over hende generelt! Og har glædet mig SÅ meget til denne film efter jeg hørte romanen som Lydbog! Vælg mig vælg mig!!! :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Jeg er helt vild med Emily Blunt i Sicario, hvor hun spiller en ung FBI-agent der forsøger at optrevle en narkoring. Filmen er supervoldelig og normalt ikke noget jeg ville se, men hun er simpelthen så badass og Lisbeth Salander agtig at det halve kunne være nok. Hun har virkelig udviklet sig siden The Devil Wears Prada (som nu også er en glimrende film) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine S.

  Blunt brillerer i rollen som Elise Sellas i The Adjustment Bureau. Det er en fantastisk film, og Blunt hæver gamet yderligere med sin pragt præstation som den moderne danser Elise over for Matt Damon. Sammen kæmper de mod “systemet”, og hendes skuespil er nærværende og overbevisende. Verdensklasse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det må også være som Emily i The Devil Wears Prada! Hun er så kold og spydig, men man kan ikke andet end at holde af hende alligevel. Genialt! Jeg glæder mig også virkelig meget til at se hende i Disney’s Mary Poppins remake. Virkelig godt castet, synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline A

  Jeg har ligeledes udviklet et girl crush på Emily Blunt! Mit første møde med hende, må have været i filmen ” My summer of love”. Filmen er efter min mening, ikke blandt hendes bedste, men hendes præstation, som den dragende Tamsin, ligger i toppen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Jeg syntes hun var awesome i Edge of Tomorrow, hun var rørende i Young Victoria og hun var cute i 5 year engagement. Men hendes til dato bedste rolle er altså stadig den mega bitchy receptionist i The Devils wears Prada! Lige så irriterende Anne Hathaway er i den film, lige så nice er Emily Blunt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har ikke set så mange Emily Blunt-film, men i The Edge of Tomorrow gjorde hun ret stort indtryk på mig.. I Devil Wears Prada var jeg slet ikke fan af hende (primært nok fordi hun er ret god til at spille en bitch :P) – og i Sicario var jeg bare ikke så tosset med hele filmen generelt, men syntes Emily var nice! :)

  Jeg glæder mig til Kvinden i Toget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åh jeg elsker hende i the Jane Austen Book Club, helt stram og irriterende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Min favorit rolle, som Emily Blunt har spillet er, som Norah i Sunshine Cleaning. Grunden til dette er, at hun går fra ikke at have styr på meget i sit liv og have en ligeglad facade til at vise en mere sårbare side af sig selv ved at hjælpe andre i en svær tid. Dette gør hun bare rigtig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Uh – hendes rolle i “The devil wears Prada” er genial. Balancerer mellem at elske og hade hende i den film!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg eeeeelsker også Emily Blunt både i film og generelt! Jeg synes hun er god i “Salmon fishing in the Yemen”, som også bare en god film. Og “Sunshine Cleaning”. Er bare vild med hendes skønne britiske accent <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min er helt sikkert også hendes rolle i The Devil Wears Prada! Hun er så cool i den rolle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Laursen

  Jeg har også et kæmpe crush på Emily Blunt, men min ynglings film med hende er nok the Jane Austen book club, hun spiller bare så fint, at man føler for hende, også selvom man ikke kan lide hvad hun laver..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jensen

  Helt klart The devil wears Prada, hvor hun bare er megasej mean-girl.
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jamen jeg eeeelsker hende også i The Devil Wears Prada! Den attitude altså ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna N

  Jeg har glædet mig så meget til den her film, så det ville da slet ikke være dårligt at vinde billetter dertil.

  Emily Blunt gjorde det uden tvivl godt i The Devil Wears Prada, men jeg var også ret vild med hende i Sunshine Cleaning. Begge hovedkarakterer er lidt irriterende, men også virkelig likeable og så er det bare en sød, lidt sort film på den gode måde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie G

  Jeg husker hende særligt fra Young Victoria og Looper :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Læste bogen i foråret, og glæder mig så meget til at se filmen :-)

  Jeg kunne især godt lide Emily Blunt i My Sister’s Sister.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg tror det er “The Young Victoria”, men nu elsker jeg også historiske film!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg elsker Emily Blunt, og min ynglingsrolle er faktisk fra filmen “Edge of Tomorrow” fra 2014, hvor hun spiller en Bad Ass army kvinde. Rollen er en ret stor kontrast til de roller man dengang tidligere har set hende i (i dag har vi jo set hende i “Sicario” og “The Huntsman Winters War” hvor hun også her har stærke kvindekriger roller) og det var fedt at se at hun spillede den rolle lige så troværdigt som de mere feminine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fanny

  Jeg er helt vild med Emily Blunt i filmen “The Young Victoria.”
  Jeg elsker den bombastiske stil, der er i filmen og så hendes fine, sårbare men også stærke skildring af en dronning. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Vild, vild, vild med Blunt i The Wolfman fra 2010. Selve filmen kan diskuteres, men castet er virklig godt, og Blunt shiner som stort set eneste kvinde. Derudover så er det fedt, når hun får lov at gå full british på den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Som mange andre siger: The Devil Wears Prada! Der har hun bare en fantastisk og meget menneskelig karakter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg elsker hende i Young Victoria!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  Det må så afgjort være hendes rolle i The Devil Wears Prada! Elsker den film!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Jeg må også sige “The devil wears Prada”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida D

  Jeg tror faktisk kun, jeg har set hende i A Devil Wears Prada. Så mit svar må falde på den. Men altså – jeg vil så gerne se Kvinden i toget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg synes hun var så overbevisende som bitchy i The Devil Wears Prada at jeg er meget spændt på at se hende i en helt anden rolle i Kvinden i toget. Jeg har lige købt bogen på en tur til USA og den er jo sindssygt spændende – skal bare være færdig inden d.3. Bliver nok ikke et problem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Min yndlings rolle må være den i Devil Wears Prada. Hun er simpelthen så mean og komisk på samme tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna B

  Hun spiller ret godt i The Devil Wears Prada – jeg tror, at jeg har set den film mindst 10 gange! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg er vild med hende i “My Sister’s Sister. Sådan en fin film – og hun er lige dele røv irriterende og mulig at genkende sig selv i! skide god film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor fedt! Har læst bogen og elskede den!
  Yndlingsrollen må være The devil wears prada.. på trods af den irriterende personlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ej hvor skægt, den har jeg hørt som lydbog. Super god historie 😊
  Jeg elsker hende i Bridesmaids, så det må være mit bud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Glæder mig sådan til at se filmen.
  Bogen er vildt god. Jeg har ikke set så mange film med Emily Blunt, men synes hun var god i Young Victoria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg slår et slag for Edge of Tomorrow. Jeg kunne måske bedre lide hendes rolle i Young Victoria, fordi jeg elsker alt med en Jane Austen-Vibe, men jeg synes, at Edge of Tomorrow er en super god og alt for der underet film generelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg glæder mig vildt meget til at se Kvinden i toget, så jeg håber meget på at vinde konkurrencen! Jeg husker bedst Emily Blunt fra The devil wears Prada, hvor hun gør det så godt i samspil med Anne Hathaway.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten C

  Sicario. Fantastisk film fra sidste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Filmen ‘Irresistible’ med Emily Blunt er GENIAL. Emily Blunt spiller sin rolle så godt, og den film er muligvis en af mine favoritfilm (som jeg snart må se igen) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  JEg var temmelig glad for Sicario hvor hun var god til at spille “1 step behind”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine HS

  The Devil Wears Prade! Hun er så god i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Må nok også sige at jeg er helt pjattet med hende i the devil wears prada :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nattalie

  The Devil Wears Prada ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina C

  The Devils Wear Prada. Perfekt pigefilm :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gosia

  Harriet i Laksefiskeri i Yemen, sjov og sød

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlingsserie lige nu