Vi elsker Noora, men...

Carrie er blevet voksen

divorce

Mange af jer har sikkert set samtlige afsnit af Sex & The City. Og genset dem adskillige gange. Det har både Stine og jeg i hvert fald, og hvis jeg trænger til et skud New York og en god gang chick flick ender jeg altid hos Carrie & co. Fra på mandag kan vi igen opleve Sarah Jessica Parker på HBO når Divorce har premiere. Og faktisk har HBO ‘snydt lidt’, så man kan se første afsnit allerede nu. Vi har dog været så heldige, at få lov til at se hele 6 afsnit af første sæson og personligt er jeg ret begejstret.

Serien har selvfølgelig ikke de mindste med SATC at gøre, men hvis man nu forestiller sig en midaldrende Carrie i et hus i forstaden uden alle designerskoene og i stedet et par teenagebørn og en mand hun ikke kan holde ud længere, så har vi Divorce. Parker spiller rollen som Frances, en frustreret kvinde på vej mod de 50 år. Overfor hende er Thomas Haden Church, der gør det eminent som Frances lidt tungsindige mand, Robert. Divorce har en ligefremhed i sin fortælling om ægteskabets op- og nedture og med lejlighedsvise momenter af henholdsvis humor og tåkrummeri skal serien nok sikre Parker et comeback. Det har den i hvert fald gjort hos mig. Hvad med jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi elsker Noora, men...