Vi glæder os til: CPH PIX

Biograftur i aften?

heropage-980x560_52

Som vi skrev tidligere, er CPH PIX for alvor sat i gang i dag, så det har været store-pressekort-og-billet-afhentningsdag for os. I aften står den dog ikke på biograftur for mit vedkommende, men måske er der nogen af jer derude, der godt lige kunne bruge en film til at kickstarte filmfestivalen med.

Hvis man er til gys og horror, kunne man jo kigge forbi Empire Bio, hvor The Wailing af den koreanske instruktør Na Hong-jin, spiller kl. 21.30. Filmen havde premiere på årets Cannes Filmfestival og skræmte efter sigende publikum fra vid og sans. The Wailing handler om et lille samfund, hvor folk ud af det blå begynder at slå hinanden ihjel, og datteren af en politibetjent synes besat… måske af selveste djævlen? Jeg er selv for meget bangebuks til at se den slags film, men der er stadig ledige billetter, hvis I nu tør.

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi glæder os til: CPH PIX