Vinderne af billetter til Kvinden i Toget

Anti: 90’er-grafitti og ham fra Page Four

anti

Selvom CPH PIX gik i gang i sidste uge, så har jeg stadig min første film til gode. Men i aften tager jeg hul på en massiv biografuge, og første stop bliver den nye danske ungdomsfilm Anti i Palads kl. 19.00.

Instruktøren Morten BH har kastet sig over at portrættere start 90’ernes grafittimiljø i København. Anti er historien om 16-årige Simon (Stefan Hjort), der er dygtig til at tegne og ved et tilfælde bliver en del af graffitigruppen CHAOS, der styres med hård hånd af Johan (Oscar Dyekjær Giese).

Jeg synes, filmen ser rigtig lovende og underholdende ud, og så jeg er en sucker for, at man netop har valgt de tidlige 90’ere som tidsperiode. Totalt nostalgi for sådan én som mig, der er født i start 80’erne.  Jeg glæder mig desuden til at se, hvordan Stefan Hjort klarer sig i sin første filmhovedrolle. Og hvis du synes ham Stefan ser lidt bekendt ud, så er det måske fordi, du har lyttet til popgruppen Page Four (lidt poptøs er man vel altid ;)).

Se traileren og læs mere om Anti her.

/Stine

Foto: CPH PIX / Tobias Plass;Rasmus F. Hansen;Lars Pedersen

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af billetter til Kvinden i Toget