Cinemateket i september og oktober

Vinderne af billetter til Lyset i Havet

95_lightbetweenoceans_still_lbo-15427_org_print

Hold da op, I var en del der var interesserede i at komme ind og se Derek Cianfrances nye film, Lyset i havet, med Vikander og Fassbender. Og det forstår vi sådan set godt. Nu har vi trukket lod blandt jeres mange besvarelser og vinderne blev:

Jeanett: Jeg synes, at Vikander var en fornøjelse i ‘En Kongelig Affære’! Og Fassbender i ‘X-men’.

Frida F.: Jeg er normalt til de mere superhelte/action-prægede film, og derfor er mine favoritter med de to skuespillere også ‘The Man from UNCLE’ og ‘X-men’ ;-) Meeen engang imellem nyder jeg også de klassiske tårepersere. Fx. kom ‘Far from the madding crowd’ helt bag på mig, da jeg tog med en veninde ind og se den. Denne her film ser også virkelig interessant ud, og med sådan et cast, kan den næsten kun være god!

Der er sendt email til vinderne. God fornøjelse!

/ Sissel

Foto credit: Nordisk Film

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cinemateket i september og oktober