Vinderne af billetter til Lyset i Havet

Klar – parat – bag!

9f098c3cc9-Den-store-bagedyst-194

Sidste år blev jeg til en madklub tvangsindlagt til at se et afsnit af Den Store Bagedyst. Noget mine venner i føromtalte madklub åbenbart alle fulgte med i. Plantet foran flimmerkassen mellem begejstrede TV-bagværks-aficionadoer blev jeg langsomt indlemmet i den fondantelskende og mundvandsfremkaldende konkurrence. Først var jeg noget tilbageholdende, og jeg ved ikke helt, hvor min aversion mod programmet stammer fra, da jeg for eksempel er ret vild med TV-formater som Spise med Price og Masterchef. Ved nærmere eftertanke kunne det dog sagtens have noget med Mette Blomsterberg at gøre.

Men jeg faldt, en smule modvilligt, i med begge ben og endte, som billedet herunder fastslår, med at være ret begejstret (det er mig i sort med Pernille masken). Her til 2015-finalen med førnævnte madklub inklusive hjemmebag, masker og hele baduljen. Læg i øvrigt mærke til at selveste Micki har kommenteret på billedet. Det var store sager i den lille madklub, kan I nok forestille jer.

Screen Shot 2016-09-14 at 09.56.51

Og om end man er fast tilhænger eller er blevet omvendt, som jeg selv, så går det ned i aften kl. 20.00 på DR1 når Den Store Bagedyst 2016 ruller over skærmen. Og ja, efter en vis tilvænning er jeg ikke flov over at sige: Hej, jeg hedder Sissel og jeg ser Den Store Bagedyst.

/ Sissel

Foto credit: pluspm.dk + Stephanie Heimann

2 kommentarer

 • Lise-Lotte

  Jeg melder mig så meget ind i klubben! Nøj, jeg har glædet mig til at den nye sæson skulle starte :D (Det er jo med at nyde de små glæder i livet, når man er arbejdssøgende).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Det har du helt ret i :) jeg glæder mig faktisk også til at prøve at se en hel sæson fra start til slut. Kh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af billetter til Lyset i Havet