En HBO Nordic anbefaling: The Night Of

Who ya gonna call?

ghostbusters-1

Den gode gamle Ghostbusters-fortælling og et ret så velvalgt cast i form af Kristen Wiig, Melissa McCarthy og Chris Hemsworth – det burde ikke kunne gå galt. Slet ikke med Paul Feig i instruktørstolen og ditto som manusforfatter i samspil med Katie Dippold. Historien er stort set den samme som i filmen fra 1984 (her med Dan Aykroyd og Harold Ramis ved tasterne), denne gang med et hold seje damer i front. Spøgelser invaderer Manhattan og Erin Gilbert og Abby Yates, ivrige entusiaster udi det paranormale, atomingeniøren Jillian Holtzmann og metroarbejderen Patty Tolan danner en alliance i forsøget på at stoppe den udefrakommende trussel.

Med både McCarthy og Wiig i front tænkte jeg at der måtte være grobund for et godt grin og de leverede da også på sædvanlig underspillet maner, der blev hjulpet lidt på vej af nye ansigter, for mit vedkommende, i form af Kate McKinnon og Leslie Jones, hvis karakterer havde lidt mere kant. Jeg var dog hverken decideret skuffet eller begejstret, da rulleteksterne gled over skærmen, men ret skal være ret, for jeg var såmænd udmærket underholdt og Ghostbusters er trods alt et kærkomment trip down memory lane og med både Bill Murray, Dan Aykroyd og Sigourney Weaver som cameos bliver original og remake bundet fint sammen. 

Jeg giver Ghostbusters 4 små stjerner. Har I fået set filmen og hvad synes I?

/ Sissel

Foto credit: screenrant.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En HBO Nordic anbefaling: The Night Of