Anbefaling: Beverly Hills 90210 møder Fucking Åmål

Konkurrence: Vind en rolle i den næste film om Afdeling Q + vind 10 gratis film til Blockbuster.dk

Skærmbillede 2016-08-06 18.45.17

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Blockbuster.dk

Der er absolut ikke gået en skuespiller tabt i mig, men da vi i første omgang blev kontaktet af Blockbuster.dk om denne konkurrence, må jeg indrømme, at det gav et lille gib i mig. Tænk at få muligheden for at spille med i en film sammen med selveste Nikolaj Lie Kaas! Det bliver vist ikke meget større. Især ikke, hvis man altså drømmer om at få en fod indenfor i den danske filmbranche.

I anledning af, at man nu kan se Flaskepost fra P på Blockbuster.dk (vi har i øvrigt tidligere anmeldt filmen til 5 stjerner her), kan man netop nu deltage i en konkurrence om en lille rolle i Journal 64, som er den næste film i serien om Afdeling Q. Og trods manglende skuespiltalent har jeg selvfølgelig prøvet det af. For man har vel lov til at drømme om at spille overfor én af Danmarks bedste (og ikke mindst pæneste) skuespillere, ik? ;)

Skærmbillede 2016-08-06 18.51.13

Det er ret nemt og sjovt at deltage, selvom det selvfølgelig kan være lidt grænseoverskridende at se sig selv på kamera. Det foregår sådan, at man optager sig selv via webcam fra enten sin smartphone eller computer og derved indgår i en lille scene fra Flaskepost fra P med Nikolaj Lie KaasDet er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke replikker man vil fremføre, og hvor man vil optage scenen. Der bliver løbende frigivet forskellige scener fra Afdeling Q-filmene inde på Blockbuster.dk, så der er altså mulighed for at deltage flere gange. Du kan læse konkurrencereglerne her og se mere i videoen nedenfor, om hvordan du deltager.

Foretrækker du at se film frem for at medvirke i dem, så læs videre her. Vi har nemlig fået muligheden for at forære hele 10 gratis lejefilm til Blockbuster.dk væk til én heldig vinder. Og jeg skal hilse at sige, at der er rigtig mange gode film at vælge imellem derinde ud over Flaskepost fra P.

Alt du skal gøre for at deltage er at gå ind på Girls On Films Facebook-side og finde opslaget til denne post. Du skal like posten og nede i kommentarfeltet skal du svare på følgende: Hvis du havde muligheden for at spille over for hvilken som helst skuespiller eller skuespillerinde (dansk eller udenlandsk) –  hvem ville du så vælge og hvorfor? Vi lukker konkurrencen fredag den 12. august kl. 12.00.

Knæk og bræk.

/Stine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Beverly Hills 90210 møder Fucking Åmål