Vinderne af Nerve billetter

Hvem er du fra SKAM?

SSD39AvA5SnvxutvhdQl_AgoPxg-VrRIEF71NJQhItTQ

Vi er selvfølgelig ikke de eneste der er helt på røven over NRKs ungdomsserie, Skam. Har du ikke fået se serien endnu (eller overvejer at gense sæson 1 og 2 ligesom os), så smut ind på NRKs hjemmeside og giv dig hen til ungdomsuniverset. Og imens du venter i spænding på sæson 3, kan du i mellemtiden prøve Politikens quiz og finde ud af om du er en Eva eller en Sana eller en helt tredje fra serien. Vi håber selvfølgelig at resultatet hos os blive fine og tjekkede Noora. Prøv quizzen her og skriv da gerne, hvem I håbede på at blive og hvem I blev!

/ Sissel

11 kommentarer

 • Simone

  Jeg er blevet helt vild med den serie. Så hele første sæson i går (man skal jo udnytte at man havde en fridag!) og er nu i gang med sæson 2:-) Ved du hvornår sæson 3 kommer? Det er ikke lykkes mig, at finde en dato nogle steder:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De vil ikke give en konkret dato endnu, dem, der står bag serien. Jeg har dog hørt, at det er i oktober, så det er jo heldigvis ikke så længe til! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Hej Simone, jeg har lige kigget og synes heller ikke jeg kan finde en dato, men mener at jeg læste et sted, at næste sæson kommer til efteråret. Men hæng mig ikke op på det :) Mvh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håbede på Sana, men blev Noora. Det kan jeg dog ikke helt forstå ud fra de svar, jeg gav. Men det kunne da have været værre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   De er begge to super cool! Jeg ville dog personligt ikke selv være ked af at blive Noora ;) Jeg blev Jonas, haha! Mvh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg blev Sana (selvom jeg håbede lidt på Noora haha). Men Sana er også dritt cool så det er slet ikke dårligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg blev William. Og jeg ville naturligvis helst have været Noora, men så må jeg bare nøjes med at få samme frisure som hende :D

  Mht. dato for sæson 3 så er det ikke offentligt endnu. Men høst er efterår, så sep eller okt er vel ikke et helt skidt tidspunkt. Men i øvrigt, hvad sker der for, at William ikke er med i sæson 3 :( De havde ellers skrevet ham med og alt muligt – men så ville han ikke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg blev så ked af det, da jeg læste at han ikke ville være med mere! Han var en af mine yndlings – så godt castet.

   Nu er jeg bare mega spændt på, hvordan de skriver ham ud. Det vil virkelig være fladt, hvis han og Noora bare ikke var sammen mere. Især efter så intens en sæson 2.

   //Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Han er jo egentlig allerede skrevet ud. Han er færdig på skolen og skal i fængsel, så derfor vil han nok ikke være der. Det læste jeg i hvert fald i et interview, at det var deres tanker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • True true. :) Men han er vel stadig (det håber jeg virkelig!) kæreste med Noora.
   Og de ville jo gerne have ham med. Håber nok egentlig bare, at de adresserer det på en god måde. Og ikke bare ignorerer at William, som jo har været ret populær, ikke bare er forsvundet. ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt enig! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Nerve billetter