Hvem er du fra SKAM?

Euphoria – Ny film med Alicia Vikander og Eva Green

aliciaoeva_high-res-copy

Jeg har længe haft et lille girl crush på Eva Green. Faktisk siden jeg så hende i Bernardo Bertoluccis The Dreamers fra 2003. Har I ikke set den, så er det hermed en opfordring (læs mit indlæg om filmen her). Alicia Vikander vandt mit hjerte, da hun spillede Caroline Mathilde i En Kongelig Affære og siden har hun slået det fast med syvtommersøm i blandt andet Testament of YouthEx Machina og The Danish Girl.

Nu slår Green og Vikander sig sammen i Lisa Langseths engelsksprogede debut, Euphoria, hvor også Charlotte Rampling er på rollelisten. Kan man forestille sig en mere cool trio? Optagelserne til filmen er netop sat i gang og produceres på Alicia Vikanders eget, nyopstartede produktionsselskab, Vikarious Productions, og bliver selskabets første film. Euphoria handler om to søstre, Ines (Vikander) og Emilie (Green), der mødes igen efter mange års adskillelse og den rejse de sammen begiver sig ud på. Den går jo nok en rum tid før filmen kommer ud, men i mellemtiden tror jeg, at jeg vil gå ind og se hvordan Vikander gør sig i Jason Bourne, som jeg ikke har fået set endnu.

/ Sissel

Foto credit: Vikarious Productions

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er du fra SKAM?