Euphoria - Ny film med Alicia Vikander og Eva Green

Bloggens 3-års fødselsdag og lidt om, hvem vi egentlig er

GOF bday

Så rundede vores lille blog de tre år og som det helt klicheagtig hører sig til, må vi sige, at hold op, tiden er fløjet afsted og vi er selvfølgelig stadig sindssygt glade for, at I følger med derude!

Som Stine var inde på i hendes indlæg om vores netværksmiddag med Bloggers Delight (læs der her), deler vi, som I nok har bemærket, ikke så meget ud af vores privatliv eller beskæftiger os med så meget andet på bloggen end film, TV og serier. I anledning af bloggens fødselsdag tænkte vi dog, at vi ville lave et lille indlæg om, hvad vi egentlig er for nogen, når vi ikke lige sidder og taster løs på Girls On Film.

10 fun facts om Stine og Sissel

  • Stine og Sissel mødte hinanden i den danske afdeling af Discovery Channel, hvor de begge arbejdede tilbage i 2011 som henholdsvis Nordic Continuity Executive og klippeassistent.
  • Sissel er lidt af en friluftselsker og ønskede sig for eksempel en håndsmedet økse i fødselsdagsgave.
  • Stine er derimod meget lidt friluftsagtig og foretrækker hotelværelser frem for telt. Også selvom hun (helt fejlcastet) engang har været spejder.
  • Sissel har en svaghed for hindbærsnitter og hvidløgsrejer (dog ikke i kombination).
  • Stine elsker chokolade, ost og vin (her meget gerne i kombination).
  • Stine og Sissel deler samme guilty pleasure. Nemlig cheerleader-filmen Bring It On med Kirsten Dunst i hovedrollen fra 2000. Oh mickey, you’re so fine!
  • En anden ting Sissel og Stine deler er kærligheden til favoritbyen New York, hvor de begge har boet en overgang.
  • Stine er super nysgerrig af natur, og hun er fast lytter af Radio24Syvs ugentlige sladreprogram Det vi taler om.
  • Sissel rykkede for nyligt fra P3 til P4 og føler sig nu en smule mere voksen.
  • Selvom Stine ikke er meget for teltlivet, er hun ivrig festivalgænger. Ligesom Sissel. Hvert år erklærer de sig for gamle til Roskilde, men ender alligevel med at tage afsted. De senere år har de dog fået øjnene op for de mindre festivaler, som Musik i lejet og Alive Festival i Thy, som de hver især besøgte i år.

I kan læse lidt mere om os her, hvor vi på bloggens 1-års fødselsdag hver især fortalte lidt om vores film/tv-interesser eller her, hvor vi sidste år spurgte ind til jeres tanker om og ønsker til Girls On Film. Er der noget I synes I mangler at vide om os, skal I være velkomne til at smide en kommentar til dette indlæg.

Peace out og god weekend – Stine & Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Euphoria - Ny film med Alicia Vikander og Eva Green